Fatboy Slim esiintyy maaliskuussa Espoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

8. – 9. maaliskuuta Espoon vesipuisto Serenassa järjestettävän Wonder-festivaalin ulkomaiset pääesiintyjät on julkistettu. Festivaalin perjantai-illan pääesiintyjä on ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä Fatboy Slim.

Tapahtuman lauantain pääesiintyjä on hollantilainen progressiivisen housen tähti Sander Kleinenberg. Muihin ulkomaisiin vahvistuksiin kuuluvat Congorock, Sied van Riel ja Tjuun In. Lisäksi tapahtumassa esiintyy runsas joukko kotimaisia tähtiä.

Fatboy Slim, eli Norman Cook, on yksi elektronisen musiikin ikonisimmista hahmoista. Hänen superhittinsä The Rockafeller Skank, Praise You, Right Here Right Now ja Weapon of Choice määrittelivät 90-luvulla elektronista musiikkia uudelleen ja nostivat sen listojen huipulle. Hänen läpimurtoalbuminsa You’ve Come a Long Way, Baby nousi listaykköseksi Britanniassa, Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa. Fatboy Slim tunnetaan hyvin myös rantajuhlien erityisosaajana ja kotikaupunkinsa Brightonin rannalla järjestetystä Big Beach Boutique -konserttien sarjasta.