Michael Jacksonin tytär haluaa piinasta eroon – harkitsee hypnoosia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jacksonin traagisen kuoleman jälkeen hänen lapsensa ovat saaneet runsaasti palstatilaa julkisuudessa. Sosiaalisessa mediassa on kunnostautunut erityisesti popparin 14-vuotias Paris-tytär.

Nyt neitokainen on jälleen kirjoittanut seikkaperäisen viestin Twitter-blogiinsa. Tekstissä ilmeisen turhautunut Paris kertoo harkitsevansa hypnoosin kokeilemista, jotta hän pääsisi piinaavista muistoistaan eroon. Jackson ei tarkenna, kenestä hän viestissään puhuu, mutta pop-prinsessan on uskottu viime aikoina tapailleen vielä tuntematonta poikaystävää.

– Onko mahdollista mennä hypnoosiin, jotta voit pyyhkiä mielestäsi kokonaan pois tietyn ihmissuhteen tai henkilön? Kirjoitti Paris blogiinsa.

Paris Jackson teki taannoin haastattelun Oprah Winfreyn kanssa. Nuori neitokainen kertoi muun muuassa kohdanneensa koulukiusaamista, kun hän siirtyi kotiopetuksesta tavalliseen oppilaitokseen. Paris Jackson kertoi joutuneensa kiusatuksi myös internetin välityksellä. Julkkistytär sanoi olevansa hyvin tarkka kavereidensa suhteen, sillä hän on huomannut monien yrittävän hyötyä hänen ystävyydestään.