Selena Gomez ja Vanessa Hudgens mainostavat bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna julkaistaan odotettu Spring Breakers -elokuva, jota tähdittävät viihdemaailman nuoret näyttelijäkaunottaret Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson ja Rachel Korine.

Spring Breakers -elokuva on herättänyt jo etukäteen kohua, sillä neitokaiset esiintyvät elokuvassa lähinnä bikineissä ja se sisältää myös rohkeita seksikohtauksia. Elokuvasta on julkaistu jo aikaisemmin liuta kuvia ja trailereita, joissa nuorten näyttelijäkaunottarien ihoa ei säästellä.

Nyt nuorista tähdistä jokainen on saanut oman julisteensa, jossa he – miespääosaa esittävää James Francoa lukuunottamatta – poseeraavat viettelevästi paljastavissa bikineissään.

Harmony Korinen ohjaama Spring Breakers -elokuva kertoo neljästä teinitytöstä, jotka ajautuvat ongelmiin tutustuessaan pahamaineiseen huumediileriin. Elokuvassa tullaan näkemään myös suosikkinäyttelijä James Franco. Rohkean elokuvan Yhdysvaltojen ensi-ilta pidetään 5. maaliskuuta. Elokuvan virallinen traileri julkaistiin aiemmin tässä kuussa.