Mitä ihmettä? Vanilla Ice vertasi itseään Justin Bieberiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosien räppärikomistus Vanilla Ice tuli tunnetuksi kuuluisalla Ice Ice Baby -hittikappaleellaan. Äskettäin mies teki cameo-roolin Adam Sandlerin tähdittämässä That’s My Boy -elokuvassa.

Nyt räppäri on kertonut muistuttavansa huomattavan paljon erästä nuorta poptähteä. Hän kertoo näkevänsä nimittäin nuoremman itsensä supertähti Justin Bieberin olemuksessa. Miestähti samalla myös huolehti nuoresta lahjakkuudesta.

– Näen samankaltaisuuksia, ehdottomasti. Hän on upea tyyppi. Hän pärjää tällä hetkellä todella hyvin. Toivon, ettei hän mene hermoraunioksi, kun sen kaiken glamorin ja lavaelämän lisäksi hänen pitää keksiä myös elämälleen tarkoitus, kertoi Vanilla Ice Access Hollywood Live -lähetyksessä.

Aiemmin tähti tylytti haastattelussa Bieberiä, ja ennusti tämän tähteyden sammuvan nopeasti. Vanilla Ice ei uskonut pari vuotta sitten nuorukaisen menestyvän, koska tämä tuli tunnetuksi lapsitähtenä.

45-vuotias Vanilla Ice, eli Robert Matthew Van Winkle, on viime vuosina puuhaillut oman The Vanilla Ice Project -remonttiohjelmansa parissa. Televisiosarjasta kuvataan pian jo kolmatta kautta. Queenin ja David Bowien Under Pressure -kappaleen bassosovituksella höystetty Ice Ice Baby on ensimmäinen rap-kappale, joka aikoinaan ylsi Billboard-listojen kärkipaikoille. Kappale on myös äänestetty VH1-kanavan yleisöäänestyksessä 1990-luvun 29. parhaimmaksi kappaleeksi.