Tältä supermalli näytti vauvana! Tunnistatko kuka hottis on kyseessä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuden henkilöt julkaisevat aika ajoin verkossa itsestään otoksia. Joskus he intoutuvat näyttämään faneilleen myös kuvia omasta nuoruudestaan. Nyt näin on tehnyt Victoria’s Secret -alusvaatemerkin malli, Candice Swanepoel.

24-vuotias mallikaunotar selaili nimittäin nostalgisissa tunnelmissa valokuvakansiotaan, ja pysähtyi erään hurmaavan kuvan kohdalla. Otoksessa hänet nähdään vauvaikäisenä taaperona. Kuvassa pikku-Candice on jostain erittäin iloinen, sillä hänen kasvoillaan nähdään leveä hymy.

– Ha ha, kävin läpi vanhoja valokuvia. Ihmettelen, mistä mahdoin olla niin innostunut. Tämä kuva saa hymyilemään, kirjoitti Candice blogiinsa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.