Madonna liittyi Instagramiin – heti rintoineen teiniposeerauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Madonnan MDNA-kiertue julkistettiin äskettäin viime vuoden tuottavimmaksi. Laulajattaren konserttikiertue tuotti nimittäin yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.

Nyt 54-vuotias viihdyttäjäkaunotar liittyi vihdoin monien julkkisten suosimaan Instagram-palveluun. Madonna tunnetaan nuorekkaista elkeistään, ja hän julkaisikin heti profiilissaan teinimäisiä poseerauksia. Poppari nähdään kuvissa muun muassa esittelemässä rintavarustustaan ja siemailemassa Martini-lasistaan.

– Hei k*sipäät! Olen Instagramissa, kirjoitti Madonna seuraajilleen.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Madonnan pahin kilpakumppani Lady Gaga pääsi kiertuemyynnillään vasta taannoin julkaisun tienestilistan kuudenneksi. Erikoisista muotitempauksistaan tunnettu laulajatar tienasi Born This Way Ball -kiertueella vaivaiset 76 miljoonaa puntaa, eli 98 miljoonaa euroa.