Uimapukumallin kaula-aukko kuin näyteikkuna

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailman kärkikaartiin on nousemassa paraikaa uusi tähtilupaus, amerikkalaiskaunotar Alyssa Miller. 22-vuotias neitokainen tunnetaan muun muassa Sport Illustrated -lehden uimapukumallina.

Nyt kaunotar on ikuistettu New Yorkissa matkalla David Lettermanin keskusteluohjelmaan, jossa Alyssa oli vastikään vieraana. Hoikka kaunotar oli valinnut ylleen valkoisen mekon, jonka avonainen kaula-aukko ei naisen rintavarustusta peitellyt.

Amerikkalainen Alyssa Miller tuli tunnetuksi poseerattuaan Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa helmikuussa 2011. Nykyisin hän toimii pääasiassa Guessin mainoskasvona. Miller on nähty kotimaansa sijaan lehtien kansikuvissa lähinnä Euroopassa, jossa Alyssa on poseerannut esimerkiksi Saksan Voguen ja Italian Ellen kansissa.