FOX-kanavalta tuttu realitytähti löydetty kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa Huutokaupan metsästäjät, eli Storage Wars, seurataan varastohuutokaupoissa keskenään kilpailevia ammattilaiskauppiaita. Maailmalla menestynyt sarja nähdään Suomessa FOX-kanavalla. Nyt yksi Huutokaupan metsästäjien tähdistä, Mark Balelo, on kuollut.

Mark Balelo löydettiin maanantaina häkämyrkytykseen kuolleena autostaan, joka oli parkeerattu hänen Kaliforniassa sijaitsevan huutokauppakamarinsa autotalliin. Miehen epäillään tehneen itsemurhan. Hänet pidätettiin vain muutamaa päivää aikaisemmin huumerikoksista epäiltynä.

TMZ-verkkosivuston mukaan Mark Balelo oli ollut järkyttynyt pidätyksestään, ja kertoi tyttöystävälleen pelkäävänsä satuttavansa itseään. Tyttöystävä keskusteli Balelon kanssa muutaman tunnin ajan sunnuntai-iltana, ja uskoi lähtiessään miehen voivan jo paremmin. Yksi Markin työntekijöistä löysi miehen kuitenkin kuolleena maanantai-aamuna.

Mark Balelo esiintyi Huutokaupan metsästäjät -sarjan toisella ja kolmannella tuotantokaudella. Hän ärsyynnytti ohjelman muita kilpailijoita ilmaantumalla usein huutokauppatilaisuuksiin suurten rahasummien kanssa, ylittäen muiden tarjoukset helposti.