Rihanna nakuilee uutuusvideollaan – kylvyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin supertähti Rihanna myönsi vastikään Rolling Stone -lehden haastattelussa olevansa seurustelusuhteessa eksänsä Chris Brownin kanssa. 24-vuotias laulajatar on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa myös huumekuvien vuoksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Laulajatähti nähdään nyt tuoreessa Stay-kappaleen musiikkivideossa. Balladihenkisen kappaleen video tulee epäilemättä herättämään jälleen kohua, sillä Rihanna esiintyy musiikkivideossa kypyammeessa vailla rihmankiertämää. Herkän kappaleen vierailevana tähtenä kuullaan laulaja Mikky Ekkoa, joka näyttäytyy myös videolla.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.