Sydänkohtausgrillin perustaja kuoli – sai sydänkohtauksen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Amerikkalainen The Heart Attack -ravintolaketju tunnetaan äärimmäisen rasvaisista hampurilaisaterioistaan, jotka voivat sisältää jopa 8.000 kilokaloria. Ainakin kaksi asiakasta on saanut sydänkohtauksen syötyään ravintolassa. Nyt he ovat saaneet seuraa.

Kohuravintolaa mediassa edustanut John Alleman on nimittäin kuollut niin ikään sydänkohtaukseen. Mies sai kohtauksen Las Vegasissa sijaitsevan The Heart Attack -ravintolan edessä sijaitsevalla bussipysäkillä viime viikolla. Maanantaina hänet irrotettiin elintoimintoja ylläpitävistä laitteista.

Kuva: The Heart Attack Grill

Ravintolaketjun johtaja Jon Basso kertoi Las Vegas Sun -lehdelle Allemanin eläneen ”erittäin täyden elämän”, ja että häntä jäädään kaipaamaan. Miehen mukaan John Alleman eli, söi ja peseytyi Heart Attack Grill -ravintolassa.

Tapauksesta tekee varsin synkällä tavalla ironisen se, että John Allemanin edustaman The Heart Attack -ravintolaketjun nimi tarkoittaa juuri sydänkohtausgrilliä. Ravintolan sloganeja ovat teemaan sopivasti muun muuassa ”Maku, jonka puolesta voisi kuolla” ja ”Tämä paikka tulee tappamaan sinut”.