Laulaja Ellen DeGeneresin ohjelmassa ilman alushousuja: ”Nolasin tyttäreni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen laulaja ja näyttelijä Tim McGraw kuuluu maansa arvostetuimpiin kantrimuusikoihin. Hänen albumejaan on myyty jo yli 40 miljoonaa kappaletta. Nyt 45-vuotias kantritähti on vieraillut Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Tim yllätti samalla yleisön paljastuksellaan. Hän nimittäin tunnusti, ettei ollut laittanut liian tiukkojen farkkujensa alle lainkaan alushousuja, vaan hänet nähtiin haastattelussa niin sanotusti kommandona.

– Nyt nolasin tyttäreni perusteellisesti. Yllätit minut. Mitä olisin voinut sanoa? naureskeli Tim McGraw ohjelmassa.

Tim McGraw on ollut laulajatar Faith Hillin kanssa naimisissa vuodesta 1996. Pariskunnalla on kolme lasta, Gracie, Maggie ja Audrey. Tähden uusin albumi on tänä vuonna ilmestynyt Two Lanes of Freedom -levy.