Elisha Cuthbert poseeraa miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Elisha Cuthbert tuli tunnetuksi 24-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Kiefer Sutherlandin tulkitseman Jack Bauer -hahmon tytärtä. Viime aikoina neito on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt 30-vuotias Elisha nähdään upeassa Maxim-lehden kansikuvassa vähäpukeisena. Vaaleahiuksinen neitokainen on verhonnut kroppansa siniseen niukkaan asuun ja nahkavyöhön, jotka tuovat hänen muodokkuutensa esille.

elishacuthbert13022013

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha on nähty myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esitti sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.