Keira Knightley liian seksikäs – tämä mainos kiellettiin lapsilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Keira Knightley teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa Pirates of The Caribbean -elokuvasarjassa 17-vuotiaana teinityttönä. Näyttelijätär on sittemmin paljastunut, että esimerkiksi anoreksiasyytteet kävivät hänen itsetuntonsa päälle uran alkuvaiheessa.

Keira Knightleyn tähdittämä ja jo viime vuonna ensiesityksensä saanut Chanel-hajuvesimainos on nyt herättänyt kohua Iso-Britanniassa, sillä se esitettiin Ice Age 2 -animaatioelokuvan mainostauolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mainoksessa vähäpukeinen näyttelijätär keimailee sängyssä valokuvaajan edessä. The Sun -lehden mukaan televisioyhtiö sai mainoksen nähneiden lasten vanhemmilta vihaista palautetta, eikä sitä enää jatkossa esitetä koko perheelle suunnattujen ohjelmien aikana.

Keira Knightleyn uutisoitiin aiemmin tänä vuonna eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti tuolloin eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa.