Kilpahevosten kielletyt nimet julki – kuin suoraan Simpsoneista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Silloin tällöin ihmisten ja eläinten moniosaisista nimistä saa aikaan koomisia ja pikkutuhmiakin kielikukkasia, jotka voivat yhteenlausuttuna saada aikaan kulmia nostattavan vaikutuksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Graham Nortonin juontamassa brittiläisessä keskusteluohjelmassa kuullaan ihmisten ehdotuksia ravihevosten nimiksi. Kyseiset nimet eivät ole menneet kuitenkaan asiantuntijoiden seulasta läpi, ja tähän on aivan selvä syy.

Näyttelijäkaunotar Minnie Driver saa kunnian lukea nimiä ääneen. Hänen suustaan kuullaan muun muassa suuseksiin vihjaava Neil Anblome ja niin ikään seksuaalisiin käsileikkeihin viittaava Anita Hanjaab. Hoof Hearted -hevosen nimi herättää myös naurua lausuttuna, sillä se tarkoittaa suomeksi äännemuodossaan ”kuka pieraisi”.