Hupsista! Nolo lipsahdus suorassa uutislähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Television suorissa uutislähetyksissä sattuu ja tapahtuu usein monenlaisia kommelluksia, joita ei voi suoran lähetyksen luonteen johdosta enää jälkikäteen leikata pois ohjelmista. Nyt tällainen moka on tapahtunut eräälle uutisten meteorologille Yhdysvalloissa.

Washingtonin osavaltion KREM 2 -kanavan meteorologi Danielle Grant kertoi katsojille ystävänpäiväviikon säästä, kun häneltä pääsi hupaisa, kenties freudilainen lipsahdus. Grant kertoi helmikuun 14. päivän olevan hieno päivä ulkoilla rakkaan kanssa. Hän päätti säätiedotteen kuitenkin toteamalla, että loppuviikko tulee olemaan ”hidas ja lutkamainen”.

– ”Lutkamainen”? Tarkoitin ”tasainen”, Danielle Grant korjasi nopeasti.

– Tiedämme, mitä tarkoitit, vastasi huvittunut uutisankkuri Whitney Ward.

Video paikallisuutisten meteorologin nolosta lipsahduksesta levisi tietenkin nopeasti internetissä. Kömmähdys päätyi Youtube-videopalveluun maanantaina.