Rikollinen kiinni rysän päältä – taskupuhelu hälytti poliisit

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rikolliset jäävät aina toisinaan kiinni varsin typerien kömmähdysten seurauksena. Nyt eräs amerikkalainen murtovaras on saanut oppia kantapään kautta, miksi puhelinten näppäinlukot ovat olemassa.

Ohion osavaltion poliisit saivat tiistaina 5. helmikuuta hätäpuhelun, jonka he jäljittivät saapuneeksi noin 60 kilometrin päässä Columbuksesta sijaitsevasta kotitalosta. Paikalle saapuneet viranomaiset huomasivat talon ikkunan olleen auki. Soittaja olikin murtautunut taloon, josta poliisit pidättivät hänet.

Huffington Post -lehden mukaan mies jäi kiinni soitettuaan niin kutsutun taskupuhelun hätänumeroon. Miehen puhelin vasikoi murtovarkaan illan aikana yhteensä kahteen kertaan. Poliisit nimittäin löysivät talon kylpyhuoneeseen piiloutuneen miehen hänen puhelimensa vähäisestä akusta ilmoittavan äänen perusteella.