Ke$han paljastus järkytti fanit: Joi omaa virtsaansa – veli kuvasi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, kuvattiin taannoin virtsaamassa kadulle. Neitokainen julkaisi otoksen itse omassa Twitter-blogissaan, ja väitti tapauksen johtuneen liikenneruuhkasta.

Nyt 25-vuotias laulajatar on kertonut BBC 1 -radiokanavan haastattelusssa menneensä astetta pidemmälle. Ke$ha nimittäin paljasti juoneensa uuden Ke$ha: My Crazy Beautiful Life -dokumenttinsa kuvauksissa omaa virtsaansa. Popparin mukaan hänen toimittajaveljensä kuvasi häntä erilaisissa tilanteissa 2,5 vuoden ajan.

– Hän sai nauhalle kaikenlaisia asioita, joita et välttämättä haluaisi nähdä. Miesten kanssa muhinointia, oman virtsan juomista, rakennusten päältä hyppimistä, lentokoneista hyppäämistä, haiden kanssa uintia… Minulle sanottiin, että oman virtsan juominen olisi hyvä idea, kommentoi Ke$ha TMZ-sivustolle.

Joku oli yrittänyt ottaa kyseisessä tilanteessa virtsa-astiaa Ke$han kädestä pois. Poppari reagoi kuitenkin nopeasti ja nappasi äkkiä sen takaisin itselleen. Samalla neito kulautti omia nesteitään suun täydeltä. Hän kertoi, ettei enää tekisi samaa tempausta uudelleen.

Ke$ha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisi marraskuussa Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.