Mariah Careyn kylpykuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

American Idol -tuomarina tunnettu popdiiva Mariah Carey on nykyisin onnellisesti naimisissa räppäri-näyttelijä Nick Cannonin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, kaksoset Monroe ja Moroccan.

42-vuotias vuotias laulajatar on nyt julkaissut Twitter-tilillään faniensa iloksi uusia kuvia. Kuvissa Mariah Carey muun muassa viettää ystävänpäivää miehensä Nick Cannonin kanssa. Joukossa on myös kaksi kuvaa, joissa Mariah kylpee vaahtokylvyssä – toisessa koiransa Jill E Beansin kanssa.

Mariah Carey esitteli pian kaksostensa syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa.