Matthew McConaughey: ”Magic Mike -elokuvan jatko-osa tulee”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Matthew McConaughey on ollut viime kuukausina esillä mediassa hurjan laihdutuskuurinsa merkeissä. Miesnäyttelijä teki dramaattisen muodonmuutoksen parhaillaan kuvattavaa The Dallas Buyer’s Club -elokuvarooliaan varten.

Viime vuonna elokuvateattereissa nähty Matthew McConaugheyn ja Channing Tatumin tähdittämä kertova Magic Mike oli menestys. Miesstrippareiden arjesta kertova elokuva oli myös kriitikoiden mieleen, ja nyt McConaughey on paljastanut elokuvan saavan todennäköisesti myös jatko-osan.

– Tiedän, että se tulee todennäköisesti tapahtumaan. Se olisi hauskaa. Haluaisin kuitenkin näytellä hahmoani ajatellen ”Näin hän oikeasti tekisi”. Haluaisin ilmapiirin pysyvän samanlaisena, Matthew McConaughey kertoo MTV News -verkkosivulle.

Vuonna 1999 näyttelijäkomistus Matthew McConaughey pidätettiin Texasissa metelöinnin takia. Tähden naapurit soittivat paikalle poliisit, koska he näkivät näyttelijän alasti kotonaan hakkaamassa kovaäänisesti bongorumpuja. Sittemmin lukuisissa Hollywood-elokuvissa esiintynyt McConaughey on pysynyt kaidalla tiellä. Näyttelijällä ja hänen Camila-vaimollaan on Levi-poika ja Vida-tytär. Pariskunta sai hiljattain kolmannen lapsensa, Livingston-nimisen poikavauvan.