Mies dildo suussa auton ratissa – poliisit hälytettiin paikalle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viranomaiset lienevät tottuneita mitä erikoisempiin hätäpuheluihin. Yhdysvaltain Michiganissa sijaitsevan Trentonin poliisit tuskin osasivat kuitenkaan arvata töihin lähtiessään, millainen tapaus heitä työvuoron aikana odotti.

Trentonin poliisit saivat nimittäin The Smoking Gun -verkkosivuston mukaan maanantaina 11. helmikuuta hätäpuhelun, jossa miehen kerrottiin harrastaneen säädytöntä toimintaa yleisessä puistossa. Tarkemmin kuvailtuna mies oli imenyt dildoa hopeanvärisessä autossa.

Ylikonstaapeli Steve Allen saapui paikalle, ja huolestunut kansalainen johdatti hänet säädyttömyyksiä harrastaneen miehen autolle puiston parkkipalla. Allen huomasi ihonvärisen tekopeniksen auton pelkääjän paikalla. Ylikonstaapeli kysyi mieheltä, mitä tämä oli tekemässä.

– Imin dildoa. Olen pahoillani, mies vastasi.

Autossa istuneen miehen kerrotaan myöntäneen viranomaisille kärsivänsä ”ongelmista seksilelujen kanssa”. Hänet pidätettiin lopulta häiriökäyttäytymisestä. Poliisien mukaan tapauksen tekopenis takavarikoitiin todistusaineistona.