Miehen ällistyttävä addiktio: Suhteessa 15 pumpattavan eläimen kanssa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla on raportoitu viime vuosina mitä uskomattomampia riippuuvuuksia, joissa ihmiset ovat olleet addiktoituneita vessapaperin syömisestä hurjan pitkiin varpaankynsiin ja virtsan juomiseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa on haastateltu 20-vuotiasta Markia, jolla on myös varsin erikoinen rakkauden kohde. Mies tuntee nimittäin romanttisia tunteita täytettäviä eläinleluja kohtaan. Tällä hetkellä hän on suhteessa 15 pumpattavan eläimen kanssa.

Mark rakastaa leluja, koska ne ovat hänen mukaansa pehmeitä ja halailtavia. Hän nauttii erityisesti isoista pumpattavista eläimistä, koska niissä on enemmän rakastettavaa. Videolla nuorukainen halailee ja viettää aikaansa lelujen kanssa esimerkiksi uima-allasleikkien merkeissä.