Jenni Rivera kuoli – televisiosarja jatkuu siitä huolimatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikolais-amerikkalainen 43-vuotias poptähti Jenni Rivera menehtyi taannoin lento-onnettomuudessa Meksikossa. Onnettomuudessa Learjet-suihkukone putosi maahan, ja kaikki koneessa olleet seitsemän matkustajaa menehtyivät.

Jenni Rivera oli suosittu poptähti Yhdysvalloissa ja Meksikossa, ja hänellä oli myös oma I Love Jenni -realitysarja. Sarjaa ehdittiin esittämään televisiossa kahden tuotantokauden verran ennen laulajattaren traagista poismenoa. Ohjelman taustalla oleva Mun2-kanava on kuitenkin paljastanut lehdistötilaisuudessa aikovansa esittää sarjasta vielä kolmannen tuotantokauden.

Kolmas tuotantokausi tulee sisältämään viikkoja ennen Riveran kuolemaa kuvattua materiaalia. Sarjassa tullaan myös näkemään, kuinka Jennin perhe ja lapset käsittelevät laulajattaren poismenoa. Mun2-kanava aikoo myös esittää We Love Jenni -televisiospesiaalin ennen sarjan paluuta ruutuihin. Ohjelmassa meksikolaiset muusikot osoittavat kunniaa Jenni Riveralle.

Jenni Riveraa kuljettanut lentokone katosi Monterreyn lennonjohdon tutkasta noin 100 kilometriä lähdön jälkeen. E! Onlinen saamien tietojen mukaan surmansa saaneen poptähden henkilöllisyys vahvistui, kun hänen ajokorttinsa löytyi turmapaikalta.