Kate Upton bikineissä Etelämantereella – sai kylmyydestä terveysoireita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on rankattu useasti maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Victoria’s Secretin alusvaatemallina tunnettu kaunotar nähdään tuoreimman Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa – toistamiseen parin vuoden sisällä.

20-vuotias Kate Upton poseeraa uuden Sports Illustrated -uimapukunumeron kuvissa hyytävissä olosuhteissa Etelämantereella. Kuvat otettiin oikeasti paikan päällä sen sijaan, että taustat olisi lisätty niihin jälkikäteen. Mallikaunotar on paljastanut kärsineensä paleltumasta oltuaan kuvattavana bikineissä noin kymmenen asteen pakkasessa.

– Kun tulin takaisin, tunsin kuuloni ja näköni heikentymän. Kehoni oli sammumassa, se yritti niin kovaa pysyä lämpimänä, Kate Upton paljastaa Today-ohjelman haastattelussa.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.