Lena Dunham poseerasi provokuvassa – rintaliivit näytillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen elokuvantekijä ja näyttelijätär Lena Dunham tunnetaan parhaiten paitsi elokuvistaan, myös luomastaan ja tähdittämästään Girls-televisiosarjasta. Äskettäin neito suuttui ihailemalleen poptähti Rihannalle, kun hän palasi yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa.

26-vuotias Lena on nyt poseerannut Rolling Stone -lehden kansikuvassa provokatiiviseen tyyliin. Koruttomasta tyylistään tunnettu neitokainen nähdään otoksessa avokaulaisessa paidassa, joka paljastaa hänen rintaliivinsä. Dunham lisää kuvan härskiyttä liu’uttamalla kieltään huuliensa välissä.

lenadunham16022013

New Yorkissa syntynyt Lena Dunham käsikirjoitti ja ohjasi vuonna 2010 ilmestyneen palkitun Tiny Furniture -elokuvan. Hän on esiintynyt myös elokuvissa Nobody Walks, The Innkeepers, Supporting Characters ja This Is 40.