54-vuotias Madonna ei muotojaan häpeile – peppukuva nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MDNA-kiertueellaan parhaillaan kiertävä popin supertähti Madonna liittyi vastikään Instagram-palveluun. Laulajatar halusi heti kättelyssä nokittaa nuoremmat artistit, ja julkaisi blogissaan ronskeja teiniposeerauksia.

Nyt 54-vuotias viihdyttäjäkaunotar on jatkanut samalla linjalla. Tällä kertaa hän julkaisi verkossa otoksen pepustaan. Kuvassa Madonna nähdään paljastavassa esiintymisasussa, joka ei tähden takamusta peittele.

– Työstän live-konserttia, kirjoitti Madonna blogiinsa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Ensimmäisessä Instagram-viestissään Madonna tervehti fanejaan k*sipäinä. Hän julkaisi sivustolla otokset, joissa hän muun muassa esittelee rintavarustustaan ja siemailee alkoholiannosta Martini-lasista. Äskettäin Madonnan kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.