Vuoden karmein musiikkivideo? Pastori räppää ”Jeesus on ne**erini”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kristillinen kirkko on viime vuosina pyrkinyt tavoittamaan myös nuorempaa kuulijakuntaa. Vanhat Raamatun opit on haluttu tuoda eläväksi tämän sukupolven teini-ikäiselle maustamalla tuttua kirkollista sanaa nuorisokulttuurin elkeillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on levinnyt koominen video, jossa amerikkalainen West Dubuque -kirkon pappi Jim Colerick yrittää hurmata rap-musiikkia rakastavat teinit räppiesityksellään. Mies muun muassa kertoo lyriikoissaan, että ”Jeesus on hänen n**kerinsä”.

Humoristisella julistusvideolla nähdään myös pastorin Mary Sue -vaimo, joka esittelee tummien housujen peittämää peppuaan katsojalle. Pariskunta ehdottaa pätkällä muun muassa, että jos henkilö käyttää huumeita, tulisi hänen tulla sunnuntaisin pidettävään pyhäkouluun.