Rosie Huntington-Whiteley esitteli farkkunsa – yläosattomissa tietenkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Rosie Huntington-Whiteley on seurustellut jo kahden vuoden ajan toimintatähti Jason Stathamin kanssa. Äskettäin neitokaisen kerrottiin hermostuneen poikaystävälleen, koska 45-vuotias mies bilettää edelleen kuin teini.

Nyt 25-vuotias supermalli julkaisi Twitter-blogissaan otoksen, jossa esitteli uusia vaaleita housujaan. Rosie ei kuitenkaan ollut välittänyt pukea paitaa ylleen, ja kuvasta tulikin samalla seksikäs yläosaton poseeraus.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.