67-vuotias Steve Martin isäksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijäkonkari Steve Martin tunnetaan erityisesti pitkästä urastaan komediaelokuvien parissa. Hän oli pitkään naimisissa Victoria Tennantin kanssa, kunnes erosi ja avioitui vuonna 2007 Anne Stringfieldin kanssa.

Suurin osa ihmisistä hankkii lapsensa melko nuorena, mutta joskus vauvauutiset kolkuttavat ovelle myös hieman vanhempana. Nyt koomikosta kerrotaan tulleen vihdoin isä huomattavassa 67 vuoden iässä. New York Post -lehden mukaan näyttelijän 41-vuotias Anne-vaimo synnytti joulukuussa terveen lapsen, joka on elokuvatähden ensimmäinen.

Mies ei ole viihdemaailman ensimmäisiä henkilöitä, joille vanhemmuuden onni saapuu elämään myöhäisessä vaiheessa. Tulihan muun muassa laulaja Rod Stewartille lapsi 66-vuotiaana. Myös taiteilija Pablo Picasso sai lapsen 67-vuotiaana ja näyttelijä Clint Eastwood 66-vuotiaana. Koomikko Charlie Chaplin sai jälkikasvua ollessaan vielä 73 vuoden ikäinenkin.

Steve Martin on elokuvauransa ohella kirjoittanut kirjoja, kuten Shopgirl ja The Pleasure of My Company. Hänen elokuvistaan tunnetuimpia ovat Tohtorin aivovaimo, Roxanne, Kuokkavieras, Koukkusormi, Villi tusina, Villi tusina 2, Vaaleanpunainen pantteri ja Vaaleanpunainen pantteri 2.