Will Ferrell urheiluottelun turvamiehenä – heitti Shaquille O’Nealin ulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaistähti Will Ferrell tunnetaan huumorimiehenä, joka esittelee komiikkaansa usein paikasta ja tilanteesta riippumatta. Taannoin mies ylisti punaisella matolla kollegansa Ben Stillerin miehuutta kertoen sen olevan jännittävin ja värisevin penis, jonka hän on nähnyt.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Will Ferrell nähdään uudella verkkovideolla Lakers-joukkueen koripallopelissä kentän järjestyksenvalvojana. Näyttäviin viiksiin naamioitunut koomikko on varsin vakuuttavan näköinen punaisessa valvojan takissaan. Hän taluttaakin lopulta ”häiriköivän” pelaajalegenda Shaquille O’Nealin pois katsomosta.

Will Ferrell harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti jalkapalloa yliopistonsa joukkueessa. Hän teki ensimmäisen näyttelijätyönsä televisiosarjassa Bucket of Blood. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa menestyneissä komediaelokuvissa kuten Elf, Starsky & Hutch, Semi-Pro, Land of the Lost ja The Other Guys. Hänellä on kolme poikaa vaimonsa Viveca Paulinin kanssa. Ferrell nimettiin viime vuonna Hollywoodin ylipalkatuimpien näyttelijöiden joukkoon.