Andressa Urach käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa järjestettiin viime vuonna jo toista kertaa maanlaajuinen Miss Peppu -missikilpailussa. Siinä haettiin kisan nimen mukaisesti parasta latinopeppua. Kilpailun voitti 25-vuotias Carine Felizardo, joka on sittemmin poseerannut jo lukuisissa rohkeissa kuvissa. Kolmanneksi sijoittui Andressa Urach.

Nyt Andressa Urach on ikuistettu paparazzikuviin keikistellessään rannalla Miamissa. Bikineihin sonnustautunut peppumissi nautti täysin rinnoin kuvaajilta saamastaan huomiosta. Lopulta hän innostui riisumaan bikiniensä yläosan ja paistatteli päivää myös rinnat paljaana.

Miss Peppu -kilpailussa kaikissa Brasilian 27 osavaltiossa valittiin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Kolmanneksi peppukisassa sijoittui Andressa Urach, joka nousi sittemmin otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet nimittäin ikuistettiin suutelemassa toiseksi missikisassa sijoittuneen Camila Vernaglian kanssa. Naiset nautiskelivat toistensa seurassa veneellä intiimeissä tunnelmissa. Andressa Urach on sittemmin nähty myös useiden lehtien kansikuvissa.