Näin moni mies LAINAA auton treffeille – yrittää näyttää varakkaammalta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yleisesti tunnettua on, että niin miehet kuin naisetkin menevät joskus todella pitkälle tehdäkseen vaikutuksen treffiseuraansa. Nyt tähän on saatu vahvistusta, sillä erään brittikyselyn mukaan yllättävän moni mies lainaa näyttävämmän auton käyttöönsä treffiensä ajaksi.

Hertzin suorittaman kyselyn mukaan jopa kolmannes brittimiehistä myöntää lainanneensa tai vuokranneensa tavaroita treffejänsä varten vaikuttaakseen varakkaammalta. Suosituimpia lainakalleuksia olivat autot ja vaatteet, RelaxNews uutisoi. Osa vastanneista myönsi jopa esittäneensä asuvansa hienommassa asunnossa tehdäkseensä vaikutuksen naiseen.

Epärehellisyys saattaa tässä tapauksessa jopa kannattaa. Samaiseen kyselyyn vastanneista naisista jopa 60 prosenttia nimittäin myönsi kalliiden vaatteiden tekevän heihin vaikutuksen. Vastanneista naisista 40 prosenttia myös kertoi, että miehen ajama auto voi tehdä hänestä puoleensavetävämmän.