Räppäri Ice T täytti 55 vuotta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eräisiin kuuluisimpiin realitypariskuntiin kuuluvat räppäri Ice-T ja hänen Coco-vaimonsa. Parin suhde joutui äskettäin koetukselle blondin kurvittaren bilekuvien ansiosta. Niissä hän antoi toisten miesten kosketella itseään yökerhossa.

Nyt räppärilegenda on täyttänyt 55 vuotta, minkä vuoksi Ice-T julkaisikin Twitter-blogissaan itsestään paidattoman ”pullistelukuvan”. Uhkea Coco päätti heti nokittaa miestään ja julkaisi puolestaan omassa profiilissaan seksikkään otoksen Peepshow-esityksen takahuoneesta. Kuvassa rintava neito nähdään sinisissä alusvaatteissa.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.