Isac Elliot Suomen teinityttöjen uusi päiväuni?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen musiikinkuluttaja on kuluneiden muutaman vuoden aikana saanut tutustua uuteen teinitähtibuumiin, jonka ensimmäisiä versoja ovat olleet Robin ja Tuuli. Nyt viimeisintä popmaailman tulokasta tituleerataan todelliseksi Suomen Justin Bieberiksi.

12-vuotias espoolainen laulajalahjakkuus Isac Elliot on saanut taakseen vahvan tiimin, jossa on musiikintekijöitä Usherin, Jason Derulon ja Justin Bieberin taustajoukoista. Nuorukaisen laulajantaitoja voi seurata uuden New Way Home -kappaleen YouTube-videolla. Singlen virallinen musiikkivideo kuvataan Miamissa ja se ilmestyy maaliskuussa.

Vuoden kovimmaksi musiikkikomeetaksi povattu Isac on ollut mukana muun muassa Cantores Minores -poikakuorossa. Hän on myös esiintynyt Cabaret- ja Kristina från Duvemåla musikaaleissa Svenska Teaternissa. Elliotin musiikkia kuultiin ensimmäisen kerran Ella ja kaverit -elokuvassa, kun sen kohtauksessa kuultiin Pop Goes My Heart -kappale.