Nettikuvassa mokannut lentoemäntä myönsi syyllisyytensä – yllätyskäänne seurasi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sosiaalisessa mediassa julkaistaan päivittäin valtava määrä päivityksiä ja kuvia, joita ei kannattaisi päästää julkisuuteen. Kerroimme äskettäin venäläisestä lentoemännästä, joka sai potkut julkaistuaan verkossa julkean otoksen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Aeroflot-lentoyhtiön lentohenkilökunnassa työskennellyt Tatiana Kozlenko otti jo lokakuussa 2011 valokuvan, jossa hän näytti keskisormea matkustajille. Vanha kuva levisi vastikään Twitter-palvelussa, minkä jälkeen neito sai potkut. Nyt nainen on kuitenkin saanut työpaikkansa takaisin.

Lentoemännän lukuisten pahoitteluiden ja pyyntöjen jälkeen Aeroflot-lentoyhtiön toimitusjohtaja Vitaly Saveliev päätti ottaa Kozlenkon takaisin yhtiön palkkalistoille. Tatianalla on työssään nyt kuuden kuukauden koeaika.

– Toivomme, että matkustajamme ymmärtävät asian. Tatiana Kozlenko myönsi syyllisyytensä ja ymmärsi, etteivät tällaiset asiat ole sallittuja, kertoi lentoyhtiön edustaja Alexander Lukashin Huffington Post -sivustolle.