Martti Servo & Napander tekee paluun – uusi levy huhtikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye Martti Servo & Napander julkaisee keväällä kahdeksannen studioalbuminsa. Yhtye on lähiaikoina ajankohtainen myös Yleisradion uudelle TV-sarjalle tekemästä musiikistaan. Showtime! -niminen albumi julkaistaan 5. huhtikuuta, ja siinä on 13 uutta kappaletta.

– Uusi albumimme on tiukasti ajassa kiinni oleva mutta samalla perinteitä kunnioittava teos. Ajan hammas ei pure meihin, koska meistä on vaikea saada pitävää otetta. Toiset tekevät mitä osaavat ja toiset tekevät mitä haluavat, mutta me teemme mitä sattuu, Martti Servo kertoo.

Ensimmäinen singlejulkaisu Reissuun lähden! on juuri lähtenyt radiosoittoon. Muita albumin kappaleita ovat esimerkiksi ylistykset suomalaiselle koripallohistorialle, Kelan palveluille, timmille tiimimimmille ja Lontoon koolingille. Lisäksi mukana on mm. laulu polkupyöräonnettomuudesta ja epäilevästä appiukosta. Martti Servo & Napanderin musiikkia kuullaan lähiaikoina myös Yleisradion uudessa TV-sarjassa Lomamatka 70-luvulle.