Teinivaimo esitteli alter egonsa, povipommi Courtinan – koirakin tyrmistyi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohublondi Courtney Stodden julkaisi äskettäin uuden Reality-musiikkivideon. Lanseeraustilaisuudessa neitokainen käyttäytyi rohkeasti ja sai isältään Alex Stoddenilta taputuksia pyllylleen.

Nyt seksikkyydellään itseään markkinoiva povipommi nähdään uudella parodiavideolla, jossa Courtney esittelee alter egonsa Courtinan. Tummaan peruukkiin sonnustautunut neito puhuu pätkällä huonolla latinoaksentilla, joka on kuin heikko Sofia Vergara -imitaatio. Teinivaimo hämmästyttääkin käytöksellään jopa oman lemmikkikoiransa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vastikään julkaistu Stoddenin Reality-video on noteerattu viihdelehdissä sen rohkeuden tähden. Seksikkäällä musiikkivideolla Courtney nähdään muun muassa kultaisiin bikineihin pukeutuneena kantoalustalla lihaksikkaiden uroitten kantamana. Hän viettelee tämän lisäksi videolla nörttipojan, jonka kohtaa bileissä.