Irina Shayk paljasti ensi kesän kuumimmat bikinit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk on tällä hetkellä yksi alansa kuumimmista nimistä. Neitokainen esiintyy nykyään usein niin mainos- kuin paparazzikuvissa. Shayk on nähty usein esimerkiksi alusvaatejätti Victoria’s Secretin kuvissa.

27-vuotias Irina Shayk on nimetty uimapukuja valmistavan Beach Bunny Swimwear -yhtiön vuoden 2013 viralliseksi mainoskasvoksi. Osuvampi termi voisi tosin olla ”mainosvartalo”, mikä ilmenee ainakin yhtiön bikinimallistoa esittelevien otosten kuvauksista taltioidulta Youtube-videolta.

Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut lukuisten lehtien kansikuvissa ja muun muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa jo parin vuoden ajan.