Maria Fowler esitteli stringinsä kännykkäkuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi Iso-Britannian tämän hetken seuratuimmista julkkiksista on The Only Way Is Essex -realitysarjasta tunnetuksi tullut Maria Fowler. Tähti paljasti äskettäin laihduttaneensa kroppaansa rasvaimulla, ja sittemmin hän onkin esitellyt muodonmuutoksen tuloksia innokkaasti.

25-vuotias Maria Fowler on julkaissut viime aikoina runsaasti kännykkäkuvia omasta kropastaan. Nyt tähti on jälleen jakanut Instagram-kuvablogissa otoksen, missä hän esittelee rasvaimunsa tuloksia punaisissa stringeissä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.