Armi Toivanen Staralle: ”Mä teen vaan mun työn”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Putous-ohjelman myötä kotimaiseksi tähdeksi noussut Armi Toivanen nähdään parhaillaan valkokankaalla 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan päätähtenä. Stara tapasi tuoreen suosikkinäyttelijän elokuvan lehdistötilaisuudessa.

Vielä jokunen vuosi sitten monikaan ei olisi tunnistanut Armi Toivasta kadulla, mutta Putous-viihdeohjelma nosti tummakutrisen naisen suomalaisten tuntemaksi sketsiviihdyttäjäksi. Ohjelman uudella tuotantokaudella Toivanen hurmasi Sanna-Raipe Helminen -hahmona, joka ikävä kyllä putosi jo sketsihahmokilpailusta.

Työrintamalla Toivasella pyyhkii hyvin elokuva- ja teatteriroolien myötä. Armin pää ei kuitenkaan ole mennyt vielä pyörälle julkisuuden myötä.

– En tunne sitä oloa, mitä on olla pop, kun vaan teen mun työn ja hoidan näitä pressitilaisuuksia. Ja vastailen teidän kysymyksiin. Se pop-olo ei tule oikein muuten kuin jos siitä joku sanoo, Armi Toivanen kertoo Staralle.

Syksyllä Toivanen valloittaa Tampereen Työväen Teatterin lavan Prinsessa-musikaalin pääosassa. Monimuotoisuutta riittää, mutta missä roolissa näyttelijätär itse kokee olevansa luontevimmillaan?

– Ne on erilaisia. Olen ammatiltani näyttelijä, teen kaikkia juttuja, joita multa pyydetään ja yritän olla siinä rehellinen. Jos pyydetään johonkin juttuun mukaan, niin pyrin olemaan rehellinen siinä suhteessa, että pystynkö sen tekemään. Hakeudun niihin hommiin, jotka koen sellaisiksi, että voisin ne tehdä. Näyttelen kaikkea.