Homomies tylytti saarnaajaa metrossa – sai raikuvat aplodit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuosina seksuaalivähemmistöjen edustajat ovat saaneet yhä enemmän jalansijaa yhteiskunnan eri alueilla, kuten politiikassa. Taannoin eräs mies haastoi Yhdysvaltojen valtion oikeuteen, koska ei saanut haluamiaan homoaiheisia rekisteritunnuksia autoonsa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräällä verkkovideolla nähdään myös itseään pontevasti puolustava homomies. Hän kohtasi metrossa saarnaajan, joka julisti homofobista sanomaansa kaikille junan matkustajille. Noin puolentoista minuutin mittaisen väittelyn jälkeen mies kyllästyy ja ilmaisee kuuluvaan ääneen olevansa homoseksuaali.

Mies myös sanoo matkustajille, että Jeesus on rakkaus ja rakastaa myös häntä. Julistuksesta seuraakin hänelle raikuvat aplodit.