Huumekuva leviää verkossa – onko tämä Miley Cyrus?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus nousi aikoinaan kuuluisuuteen Disney-kanavan kautta. Nälkäpeli-tähti Liam Hemsworthin kanssa seurusteleva Miley nähdään valkokankaalla seuraavaksi So Undercover -komediassa.

Miley Cyrus on tuorein mediassa keskelle kohua väitetyn huumekuvan vuoksi joutunut tähti. Mileyxxcyrus-niminen Instagram-käyttäjä jakoi sivustolla kuvan, jossa tähti näyttäisi polttavan kannabissavuketta.

– V*tun pilvessä, kuvatekstissä lukee.

Kuva: Intagram
Kuva: Intagram

Miley Cyrus kuitenkin vastasi nopeasti kohuun toteamalla Twitter-palvelussa, ettei hänellä ole Instagram-tiliä. Kuva on kuitenkin herättänyt laajaa spekulaatiota siitä, esiintyykö tähti todellisuudessa siinä. Otoksessa polttavalla henkilöllä on nimittäin nimettömässään samanlainen sormustatuointi kuin Miley Cyrusilla.

Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun Miley Cyrusin väitetään polttavan kannabista. Tähti kutsui itseään ”pilvipääksi” saatuaan Bob Marley -aiheisen syntymäpäiväkakun 19 vuotispäivillään. Miley on myös nähty TMZ-verkkosivuston julkaisemalla videolla polttamassa vesipiippua, joskin tähden edustaja väitti hänen polttaneen Kaliforniassa laillista salviaa.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.