Vähiten seksikkäin Hollywood-kaunotar valittiin: Yllätystulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tosielämässäkn seurustelevat Twilight-vampyyrielokuvien päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart erosivat viime vuonna pettämisskandaalin takia, mutta sopivat sittemmin riitansa ja palasivat takaisin yhteen. Pariskunnan on sittemmin huhuttu eronneen muutamaankin otteeseen, mutta viimeisimpien tietojen mukaan he ovat edelleen yhdessä.

Kristen Stewart on jälleen saanut kyseenalaista julkisuutta, sillä hänet on valittu tuoreessa äänestyksessä vähiten seksikkääksi Hollywood-näyttelijättäreksi. Stewart ”voitti” brittiläisen Menkind.co.uk-verkkosivuston äänestyksessä esimerkiksi Sarah Jessica Parkerin ja Lindsay Lohanin. Mielenkiintoisesti kärkipäähän sijoittuivat myös muun muassa Kirsten Dunst, Mischa Barton, Uma Thurman ja Lucy Liu, joita tuskin pidetään yleisesti ainakaan erityisen rumina ihmisinä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Äänestyksemme osoittaa seksikkyyden tarkoittavan muutakin kuin ulkonäköä. Vastaajat eivät syttyneet ailahtelevaisista ja oikukkaista näyttelijättäristä eivätkä ”jääkuningattarista”. He eivät myöskään halua nähdä epäterveen laihoja tähtiä, Menkind.co.uk-verkkosivuston edustaja kuvailee.

Kristen Stewartin viimekesäinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Näyttelijättären kerrottiin ajautuneen masennuksen partaalle eron jälkeen, sillä hän katui tekoaan.