Rihanna kohauttaa jälleen: Ystävä vuoti bikinikuvat julkisuuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin supertähti Rihanna myönsi vastikään Rolling Stone -lehden haastattelussa olevansa seurustelusuhteessa exänsä Chris Brownin kanssa. 24-vuotias laulajatar joutui äskettäin väkivaltaiseksi yltyneeseen välikohtaukseen, kun Rihannalle ennestään tuntematon naishenkilö heitti häntä pullolla.

Pahan tytön maineesta nauttiva laulajatähti on nähty viime aikoina useissa paljastavissa kuvissa, eikä hän tee poikkeusta hänen ystävänsä jakamissa tuoreissa Instagram-kuvissaankaan. 25. syntymäpäiviään Havaijilla viettävä Rihanna poseeraa nyt otoksissa bikinit yllään sängyllä, kädessään jälleen kerran hieman epäilyttävän oloinen savuke.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.