Uutuuskenkä naisille – auttaa ajamaan autoa paremmin

Lifestyle · Stara.fi

Kerroimme taannoin Hondan uudesta Fit-automallista, joka on suunnattu pääasiassa naisille, sillä se muun muassa ehkäisee ryppyjä. Nyt espanjalainen Nubles-yritys on lanseerannut erityisesti naisten autoiluun tarkoitetun ajokengän.

Kuva: Nubles
Kuva: Nubles

Monet naisista kävelevät päivisin korkokengillä, jotka eivät kuitenkaan sovi kovinkaan hyvin autoiluun. Siksi naisilla onkin usein autossaan ajokengät, jotka he vaihtavat jalkaa ratin taakse hypätessään. Nämä kengät eivät kuitenkaan aina ole optimaalisia ajamiseen. Nubles tiedosti tämän ja suunnitteli erityisesti autoiluun suunnitellut kengät.

Kuva: Nubles
Kuva: Nubles

Yrityksen mukaan se on käyttänyt biomekaanista tutkimusta selvittääkseen millaiset täydelliset naisten ajokengät olisivat. Tuotekehityksen tuloksena on tuote, joka on tiukasti jalassa pysyvä ja joustava, ja jonka pohjamateriaali ei lipsu polkimilla. Kengissä ei ole myöskään nauhoja tai tarrakiinnitystä, joten ne on helppo ja nopea vaihtaa jalkaan. Ohuen pohjan läpi auton polkimet on myös helppo tuntea.