Erin Heatherton jätti rintaliivit kotiin – ei ehkä olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton tunnetaan maailmalla Victoria’s Secret -alusvaatemallina ja Leonardo DiCaprion entisenä tyttöystävänä. Vaaleaverikkö on viime aikoina poseerannut aktiivisesti mallikuvissa ja saanut osakseen huomiota myös paparazzeilta.

Eilen Erin Heatherton kuvattiin Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä yhdessä tuntemattomaksi jääneen mieshenkilön kanssa. Paparazzien ja silminnäkijöiden huomio kiinnittyi Erinkin rintamukseen, sillä erittäin ohut paita ja ilmeisen viileä ilmastointi olisivat ehkä kaivanneet jotain paidan alle.

23-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralle, kun mallitoimisto rekrytoi hänet Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.