Jennifer Lawrence: ”Pomppivat rintani hämmentävät ihmisiä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nälkäpeli-hittielokuvan päätähti Jennifer Lawrence on noussut nopeasti yhdeksi Hollywoodin halutuimmista naistähdistä. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu kaunotar on otsikoissa lähes päivittäin. Äskettäin Jennifer paljasti huomanneensa lääkärin röntgenkuvassa, että hänen rintansa ovat eri kokoiset.

Rinnoistaan puhuminen julkisuudessa tuntuu olevan Jennifer Lawrence mieleen. Tällä kertaa tähti on nimittäin kertonut hänen rintojensa olevan hallitsemattomat, ja väittää niiden jopa vaihtelevan kokoaan. Hän kertoo, etteivät hänen rintansa mahtuneetkaan mekkoon, jota hän suunnitteli alun perin Golden Globe -gaalaan.

– Rintani elävät omaa elämäänsä. Minulla on päälläni mekko, jota aioin käyttää Golden Globe -juhlissa. Rintani kuitenkin kasvoivat kaksinkertaisiksi edeltävänä yönä, joten en voinut pitää sitä silloin, Jennifer Lawrence kertoi Heatword-lehdelle.

Näyttelijäkaunotar on kuitenkin rintojensa outouksista huolimatta niistä varsin ylpeä. Hänen mukaansa ”ponnahtelevat” rinnat ovat Hollywoodissa nykyään harvinaista herkkua.

– Pomppivat rinnat tuntuvat hämmentävän ihmisiä. He ovat liian tottuneita näkemään silikonirintoja. Ihmiset hämmentyvät siitä, kuinka omani ponnahtelevat! Jennifer spekuloi.

Näyttelijäuransa 14-vuotiaana MTV-kanavan mainoksessa aloittanut Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa, kuten Nälkäpeli, X-Men, Winter’s Bone ja Unelmien pelikirja. Jennifer Lawrence ei ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Hän erosi hiljattain brittiläisestä poikaystävästään Nicholas Houltista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Sittemmin hänen huhuttiin deittailevan vastanäyttelijänsä Bradley Cooperin kanssa, mutta kaksikko on kiistänyt romanssihuhut.