Mitä One Direction kuvasi gaalajuhlan vessassa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tämän hetken suosituin poikabändi One Direction takoo rahaa muun muassa menestyksekkäillä albumeillaan, mainosdiileillään, maailmankiertueella ja erilaisilla oheistuotteilla. Viisikosta työstetään parhaillaan myös dokumenttielokuvaa.

One Direction on nyt esiintynyt BRIT Awards -musiikkigaalassa, jossa poikabändiltä kuultiin tuore hyväntekeväisyyssingle One Way or Another (Teenage Kicks). Sydäntensärkijöiden mukana tilaisuuteen saapui myös ohjaaja Morgan Spurlock, joka taltioi videomateriaalia tulevaa dokumenttielokuvaa varten. Kamera seurasi poikabändiläisiä jopa saniteettitiloihin.

– Morgan Spurlock on mukanamme, sillä kuvaamme elokuvaa. Hän oli juuri vessassa kanssamme, Niall Horan kertoi BANG Showbiz -uutistoimistolle.

– Tulette näkemään meidät vessassa, Liam Payne lisäsi.

Vielä ei ole tiedossa, mitä One Directionin jäsenet touhusivat wc-tiloissa kameran edessä. Se selvinnee elokuussa, kun 1D3D-nimeä kantava dokumenttielokuva saa maailmanensi-iltansa.

Yhtyeen Liam Payne piirsi itsestään sarjakuvamaisen apinahahmon. Psykologin arvion mukaan mies näkee itsensä bändin koomikkona, joka saa muut hymyilemään. Tähdellä on Hemmingsin mukaan ollut myös lapsuuden ongelmia, jotka on voitettu menestyksekkäästi.