Vanessa Hudgens alastonkuvistaan: ”Urani karmaisevin hetki”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens nähdään usein Hollywoodin kaduilla paljastavissa asuissa. Parhaillaan Vanessa nähdään rohkeassa roolissa Spring Breakers -elokuvassa.

Alunperin Vanessa Hudgens nousi tähdeksi Disney-elokuvista High School Musical, joiden aikaan vasta 17-vuotias teinitähti päätyi karuihin otsikoihin. Hänen kaiken paljastavat alastonkuvansa nimittäin päätyivät julkisuuteen. Nyt Vanessa on viimein kommentoinut kokemustaan julkisesti.

– Se oli todella paskamainen tilanne, joka oli todella syvältä. Se oli ylivoimaisesti urani karmaisevin hetki, Vanessa totesi PAPER-lehden haastattelussa.

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan, ja lopulta nuorten tähtien ero tuli faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa.