Carmen Electra musiikkivideolla – ei säästele paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-povipommi Carmen Electra tunnetaan kurviensa lisäksi myös monista elokuvista ja televisiosarjoista. 53-vuotiaan musiikkimoguli Simon Cowellin kanssa seurusteleva kaunotar paljasti äskettäin palaavansa vuosien jälkeen musiikin pariin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Carmen Electra nähdään nyt uuden I Like It Loud -kappaleensa musiikkivideolla. Stripparina aikoinaan työtä tehnyt 40-vuotias tähti nähdään videolla useissa varsin paljastavissa asuvalinnoissa. Carmen on ehtinyt viettämään hieman taukoa musiikkiuraltaan, sillä hänen edellinen levynsä julkaistiin vuonna 1993.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.