Hytkyvät rinnat valjastettiin mainokseen – yllättävällä tavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat alusvaatteita valmistavat ja myyvät yhtiöt mainostavat tuotteitaan rintavilla mallikaunottarilla. Ranskalainen alusvaatevalmistaja ei kuitenkaan palkannut kampanjaansa Kate Uptonin tai Miranda Kerrin kaltaisia supertähtiä, vaan vei rinnoilla mainostamisen astetta pidemmälle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Naisten alusvaatteita valmistava Valege on herättänyt maailmanlaajuista huomiota erikoisilla mainoksillaan. Esimerkiksi Finally Together: Airport -videolla yksinäinen elävä rinta nähdään lentokentällä odottamassa saapuvaa lentoa. Lentokoneesta asemalle saapuu toinenkin samankaltainen rinta. Rinnat hytkyvät innostuksesta ollessaan jälleen yhdessä.

Kampanjaan sisältyy kaksi muutakin samankaltaista mainosta, jokaisen pääosissa tietokoneanimaatiolla luodut elävät rinnat. Mainokset ovat Wanda Productions -tuotantoyhtiölle työskentelevän tietokoneanimaattorin, J.A.CKin kädenjälkeä. Mies paljastaa Daily Mail -lehdelle erikoisen mainoskampanjan olleen kahden mainostoimiston, ranskalaisen Marcel Parisin ja espanjalaisen Publicis Espanan yhteistyön tulos.